Veče talenata u Tehnološkoj školi

Veče talenata u Tehnološkoj školi

Lepota, ljubav i mir, glavni su motivi događaja koji su sa svojim nastavnicima organizovali učenici Tehnološke škole u Paraćinu. Drugi put po redu, veče talenata u ovoj školi okupilo je učenike svih obrazovnih profila. Učenici su glumačkim i plesnim tačkama, revijom fizura, haljina i pesmama, uspeli da pokažu svoju kreativnost. Prema rečima srednjoškolaca, ovakvi događaji su im veoma interesantni i uživaju u procesu pripreme.

Ovaj događaj upotpunili su nastupi desetine učenika Tehnološke škole, a poseban značaj koji ovakve kreativne organizacije imaju pokazuje podrška direktora škole Nenada Milosavljevića i svih nastavnika koji su učestovali u kreiranju programa sa đacima.

Psiholog Tehnološke škole Ivana Milojević govorila o tome šta je cilj ovakvih događaja i istakla koliko su učenici uživali u procesu pripreme što se i osetilo kroz dobru amosferu i lepo raspoloženje koje je tih dana vladalo u školi.

Nastavnici i učenici već sada planiraju organizaciju narednog događaja koji će biti sa sličnom tematikom, jer kako kažu žele da ovakve manifestacije postanu tradicija. Pored kreativnih, škola često organizuje i druge sportske događaje kao i tematske časove iz gotovo svih oblasti jer na taj način žele da ohrabre angažovanje učenika i učine im školovanje zanimljivijim. Veče talenata završeno je revijom frizura i maturskih haljina koje su ujedno mogle biti i inspiracija učenicama koje kroz nekoliko meseci očekuje matursko veče.