Paraćinci se družili sa Stefanom Simićem

Paraćinci se družili sa Stefanom Simićem

Paraćinac Stefan Simić rado se vraća u svoj rodni grad gde se još jednom družio sa sugrađanima. U petak uveče novi “susret” desio se u Kulturnom centru Paraćin gde je održan Teatar Ispovest kako je prethodno najavljen ovaj događaj.

Ispovest nam fali danas. Ispovest je iskrena, a moja književnost je pre svega iskrena, otvaranje raznih tema o kojima se ćuti ili koje mene bole. Ja se svojim sugrađanima otvaram jer živeo sam ovde 20 godina, rekao je Stefan Sumić za Kanal M.

Zbog energije koju prenosi posetiocima svaki nastup je specifičan. Simić je često na proputovanju i širi misiju iskrenosti i povrenja. Rekao nam je kako obiđe i oko 100 gradova godišnje.

Marta, aprila prošle godine sam bio poslednji put i bilo je prepuno. Ljudi su oduševljeni tako da mislim da smo postavili neki novi nivo prethodni put tako da sam i sada imao velika očekivanja. U narednom periodu odlazim do Crne Gore, Bosne i Hercegovine i ponovo Hrvatske. U planu su neki novi tekstovi i knjiga. Dakle pisanje i nastupi, objašnjava Stefan.

Paraćinci su nekako navikli da imaju svojevrsno interaktivno veče sa Stefanom Simićem, razgovaraju i postavljaju pitanja. Kako je proteklo ovo književno veče pogledajte u ponedeljak popodne na Kanalu M.