Završnica Prvenstva MZ u malom fudbalu po grupama, naredne nedelje eliminaciona faza

Završnica Prvenstva MZ u malom fudbalu po grupama, naredne nedelje eliminaciona faza

Ovih dana privodi se kraju takmičenje po grupama na Prvenstvu MZ u malom fudbalu opštine Paraćin. U četvrtak uveče odigrane su svega dve utakmice naovom takmičenju. U Hali sportova MZ Centar je bila bbolja od Krežbinca 8:1, a Donje Vidovo od Izvora 4:2.

Meč između Gornje Mutnice i Donje Mutnice registrovan je sa službenih 3:0 dok se u poslednjoj igrači iz Sinjeg Vira i 11. Kongresa 2 nisu ni pojavile na zakazan meč.

Večeras su na programu još dve utakmice, i to od 18 č. Gloždak – Buljane i Glavica – Plana od 19. Poslednje utakmice ovog kola biće odigrane u nedelju od 18 č. Šavac – Lešje, 19 č. Tekija Trešnjevica, 20 č. Striža – Stubica i od 21 č. Gornje Vidovo – 4. juli.

Ovim utakmicama privodi se kraju takmičenje po grupama što znači da će naredne nedelje početi eliminaciona faza kada prve dve ekipe iz svih osam grupa igraju mečeve u 1/8 finala.

Podsećamo, ovo je 14. Prvenstvo MZ u malom fudbalu opštine Paraćin koje bi trebalo da bude završeno februara meseca. Tada ćemo saznati koja mesna zajednica je osvojila ovaj turnir kao i to ko su najbolji igrač, golma i strelac.

Ovom prilikom biće dodeljena i priznanja i nagrade najboljim ekipama i pojedinscima.