U toku 3.kolo 14. Prvenstva mesnih zajednica u malom fudbalu

U toku 3.kolo 14. Prvenstva mesnih zajednica u malom fudbalu

Do kraja ove nedelje biće kompletirano 3. kolo 14. Prvenstva mesnih zajednica u malom fudbalu, rekao je Ivica Marković, pomoćnik direktora SRC „7. juli“. On je prokomentarisao kako za sada protiče turnir i šta očekuje ekipe nakon završetka ovog kola.

Na turniru učestvuju 33 ekipe sa teritorije opštine Paraćin raspoređene u osam grupa. U sredu uveče odigrane su tri utakmice i to Lebina – Potočac 3:5, Busilovac – Sikirica 5:4, 11. Kongres 1 – Drenovac 16:4, dok se ekipe iz Klačevice i Vrapčana nisu pojavile na meču. Prema rečima Markovića, još uvek je neizvesno koja ekipa će biti pobednik ovogodišnjeg turnira.

Večeras od 18 časova igraju Sinji Vir – 11. Kongers 2, od 19 č. Centar – Krežbinac, od 20 č. Donje Vidovo – Izvor i od 21 čas Donja Mutnica igra protiv ekipe iz Gornje. U petak će bit odigrane dve utakmice, i to od 18 č. Gloždak – Buljane i Glavica – Plana od 19. Poslednje utakmice ovog kola biće odigrane u nedelju od 18 č. Šavac – Lešje, 19 č. Tekija Trešnjevica, 20 č. Striža – Stubica i od 21 č. Gornje Vidovo – 4. juli.