Učesnica takmičenja „Nikad nije kasno“ Sanja Živković iz Paraćina snimila prvu pesmu i spot

Učesnica takmičenja „Nikad nije kasno“ Sanja Živković iz Paraćina snimila prvu pesmu i spot

Mnogi Paraćinci sećaju se nastupa Sanje Živković na muzičkom takmičenju „Nikad nije kasno“. Naša sugrađanka sa prebivalištem u austrijskom Lincu dugo je imala želju da se oproba u pevačkim vodama. Nakon višegodišnjeg premišljanja to se desilo 2019. godine i to na nagovor svog oca.

Na ovom muzičkom takmičenju dospela je do finala i osvojila drugo mesto što joj je i donelo saradnju sa Grand produkcijom koja često piše o njoj na zvaničnom portalu. Sanja kaže da je tom prilikom pevala pesme Ališe Kiz, Selin Dion, Tine Tarner, dve numere naše pop dive Jelene Tomašević kao i jednu pesmu Slađane Milošević.

Na svoj prvenac čekala je tačno 20 godina. Pesma „Sećanje na nas“ nastala je pre dve decenije koju je napisao Sanjin prijatelj advokat i muzičar Aleksandar Mihajlović. Uz određene modifikacije u aranžmanu koje je uradio Saša Milošević Mare, Sanja je snimila pesmu u njegovom studiju pa ubrzo i spot koji se već nalazi youtube kanalu Grand produkcije.

Za one koji je ne poznaju dovoljno, Sanja Živković je rođena u Paraćinu gde je i završila Osnovnu muzičku školu „Milenko Živković“. Sa navršenih 16 godina preselila se u Austriju gde je u Lincu nastavila svoje muzičko obrazovanje.

Veoma je muzički obrazovana, radila je kao pedagog i predavač na bečkom konzervatorijumu na odseku za klavir. Najdraži kompozitor joj je Šopen čija dela često svira na klaviru.

Sanja je sa svojim saradnicima uradila i drugu numeru koja je takođe nastala pre 20 godina koju je nazvala „Istina“. Živi na relaciji Linc, Beograd, Paraćin što je poslednjih meseci kako kaže stresno i pomalo naporno. Ponosno ističe kako je majka ćerke Laure koja je podržava u nameri da se u budućnosti bavi isključivo pevanjem.