Trka na Grzi Stazama prirode

Trka na Grzi Stazama prirode

Trka u dužini od 10 kilometara kroz šumu i poligon sa preprekama deo su izazova „Stazama prirode“ koji drugi put za redom organizuje udruženje „Naše stanište“. Ovaj Trail i OCR događaj jedinstven je u ovom kraju Srbije i okuplja takmičare iz cele zemlje kako bi uživali u prelepim predelima Južnog Kučaja. Jedan od organizatora trke, Zvonko Petrović najavio je šta očekuje ovogodišnje takmičare.

Veliki broj takmičara koji je podržao prošlogodišnju trku na Grzi došao je izostalih gradova van Paraćina poput Beograda, Novog Sada i Subotice. Ove godine organizatori se nadaju da će odziv biti mnogo veći pogotovo među ljubiteljima sporta iz Pomoravlja.

Ovaj sportski događaj namenjen je sportistima i rekreativcima, a najvažnije svim ljubiteljima prirode i dobrog druženja. Prijave su otvorene i mogu se popuniti na sajtu trka.rs, a više informacija zainteresovani mogu pronaći i na sajtu nasestaniste.rs. Takmičare pre početka trke očekuju startni paketi i majice, a nakon završetka trke i nagrade za najbrže trkače u muškoj i ženskoj konkurenciji.