Poznati dobitnici priznanja povodom Dana opštine Paraćin

Poznati dobitnici priznanja povodom Dana opštine Paraćin

Poznati su dobitnici zlatnih, srebnih i bronzanih plaketa, novčanih nagrada i zahvalnica koje će biti dodeljene povodom Dana opštine koji će svečanom sednicom biti obeležen u sredu u sali Pozorišta.

Ministar odbrane Republike Srbije Miloš Vučević i Vlada Švajcarske dobitnici su zlatne plakete, a nju će kao i novčanu nagradu dobiti i profesor engleskog jezika i najbolji edukator sveta sa prošlogodišnje dodele u Nju Delhiju Borko Petrović.

Dobitnici srebrnih plaketa dobiće hirurg u penziji dr Milivoje Milošaković, Književni klub “Mirko Banjević” koji ove godine obeležava jubilej pola veka postojanja i FK Jedisntvo.

Radio Kanal M koji slavi jubilej 25 godina rada dobitnik je bronzane plakete kao i Ambasada Poljske, Ministartvo za javna ulaganja, slikar Boro Lekić, i doktorka Vesna Simić naša sugrađanka, inače neurohirurg Opšte Bolnice Ćuprija.

Profesor fizičkog Saša Petrović, strelci koji rade na protivgradnim stanicama kao i učenici Kristina Kika Vasić, Dušan Spasojević, Uroš Milović, Dušan Spasojević, Sofija Jovanić, Luna Veljković, Luka Simić i Ognjen Ristić za odlične rezultate na takmičenjima.

Među nagrađenima koji će dobiti zahvalnice i pohvale nalaze se Vitomir Đorđević predsednik Osnovnog udruženja penzionera Paraćin, Stefan Mladenović, Marija Komarac likovna umetnica, kompanija TPK, Nikola Savić, Radomir Živković v.d. direktora i Tomislav Cvetković pomoćnik direktora Opštinske stambene agencije kao i FK Istok 63 iz Plane.

Svečana sednica će biti održana u sali paraćinskog pozorišta u sredu od 16 časova.