Košarkaši u subotu dočekuju Mileševac, a košarkašice u nedelju Proleter

Košarkaši u subotu dočekuju Mileševac, a košarkašice u nedelju Proleter

Ovaj vikend će u Hali sportova u Paraćinu biti u znaku košarke. Seniorski sastav igra sa Mileševcem, a seniorke OKK Paraćin sa Proleterom.

Košarkaši Paraćina u subotu od 19 časova u Hali sportova dočekuju Mileševac iz Prijepolja u utakmici 13. kola Regionalne lige Zapad. Paraćinci još uvek teoretski imaju šansu da se dokopaju play off-a jer za Zekasom zaostaju dve pobede. KK Paraćin u prvih 12. kola ima skor 5 pobeda i 7 poraza, a gosti imaju svega 1 pobedu od početka prvenstva.

U preostalim mečevima ovog kola sastaju se: petak – Zekas – Ivanjica i Plana Jagodina. Subota: Napredak junior – Mladost i Paraćin – Mileševac. Na tabeli vodi Ivanjica, Plana je druga, a Jagodina treća.

Sa druge strane košrkašice dan kasnije, u nedelju igraju meč 13. kola sa Proleterom iz Zrenjanina koji u Paraćin dolazi sa skorom 5 pobeda i 6 poraza. Domaćin ima svega 1 pobedu i čak 11 poraza.

Ovog vikenda će igrati još SPD Radnički – ČA Basket, Radnički B. – Ljubovija, Rudar 1903 – Proleter 023 i Karaburma – Ras što je derbi ovog kola. Na tabeli Ras vodi sa maksimalnim skorom 11/0, drugi je Proleter 023, a treća Karaburma.