Godišnja priredba Gimnastičkog kluba Paraćin 19. februara

Godišnja priredba Gimnastičkog kluba Paraćin 19. februara

Revija gracioznosti, ritma i lepote pokreta, tako bi se u najkraćem mogao opisati program paraćinskih gimnastičarki koji će one izvesti na Godišnjoj priredbi. Sada već tradicionalni događaj koji u ovom klubu organizuju preko deset godina biće održan u paraćinskoj Hali sportova 19. februara.

Članice Gimnastičkog kluba Paraćin redovno treniraju i uvežbavaju tačke koje će izvesti na priredbi. Jedna od iskusnijih članica, seniorka Ivana Đorđević najavljuje bogat program svog kluba povodom ovog događaja.

Kao i nekoliko godina unazad ovogodišnja priredba biće humanitarnog karaktera. Ovog puta prikupljen novac namenjen je za nastavak lečenja mladog Vuka Vasića.

Događaji u kojima glavnu ulogu imaju paraćinske ritmičke gimnastičarke uvek privlače veliki broj ljudi. Iz kluba očekuju punu halu i zato pozivaju svoje društvo i sugrađane da to nedeljno popodne provedu zajedno i iskažu svoju humanost.

Godišnja priredba Gimnastičkog kluba Paraćin biće održana u paraćinskoj Hali sportova u nedelju 19. februara od 15 časova.

Leave a Reply