Četvrtina finala mesnih zajednica u malom fudbalu

Četvrtina finala mesnih zajednica u malom fudbalu

Nakon više desetina odigranih utakmica, od ukupno 33 prijavljene ekipe, do četvrt finala stiglo je njih osam. Ekipe mesnih zajednica Centar, Dankovo, Branko Krsmanović, Tekija, Busilovac, Šavac, Donje Vidovo i Striža, odigrale su neverovatne utakmice, posle kojih je odlučeno ko će ovog vikenda nastaviti da se bori za mesto pobednika još jednog turnira u malom fudbalu. Takmičarska atmosfera, želja za pobedom, i mnogobrojna publika motivisala je igrače da daju svoj maksimum.

Rezultati jučerašnjih utakmica su sledeći: Centar protiv Tekije igrao je rezultatom 6:4, utakmica ekipe iz Dankova protiv ekipe iz mesne zajednice Branko Krsmanović završena je nakon penala rezultatom 7:6, Busilovac je slavio protiv Šavca rezultatom 5:1, a rezultatom 4:1 Donje Vidovo je obeznedilo svoje mesto u polufinalu protiv ekipe iz Striže. Ivica Marković, zamenik direktora SRC „7. juli“ prokomentarisao je kako protiče turnir i ko su favoriti.

Poslednja nedelja u februaru rezervisana je za veliko finale ovog turnira kada će biti proglašena pobedniča ekipa, a nagrade će dobiti i pojedinci koji su ostvarili rezultate u pojedinačnim kategorijama.

Mnogobrojni navijači glasno su bodrili igače što je doprinelo sportskoj atmosferi i rezultiralo da se mreže golova zatresu mnogo puta. Nakon fantastifnih utakmicama odigranih poteklih nedelja, igrači su izašli sa puno pozitivnih utisaka i jednoglasno pohvalili ovaj turnir.

Prvenstvo Mesnih zajednica u malom fudbalu ima dugu tradiciju u Paraćinu, a SRC „7. juli“ ga uz pokroviteljstvo opštine Paraćin organizuje po 14. put. Polufinalne utakmice biće odigrane u nedelju, 11. februara, od 19h igraće ekipa Centar protiv Branka Krsmanović, a od 20h na programu je utakmica ekipe Busilovca protiv ekipe iz Donjeg Vidova.