Vaterpolisti Paraćina izgubili od Goča na bazenu Slavija u Ćupriji

Vaterpolisti Paraćina izgubili od Goča na bazenu Slavija u Ćupriji

PVK Paraćin već dugi niz godina igra 2. ligu Srbije, a prethodnog vikenda po prvi put nije bio domaćin u Paraćinu već u Ćupriji. E pa na bazenu Slavija su Paraćinci dočekali Goč i izgubili utakmicu 2. kola 2. lige Srbije rezulatom 11:9.

Trener gostiju,  klupska i srpska vateroilo legenda Igor Gočanin zamerio je svojim igračima na mnogo grešaka i smatra da je razlika trebalo da bude veća na kraju utakmice.

Zbog nedostatka igrača Paraćin je morao da ih pozajmljuje iz drugih sredina, a što zbog privatnih problema i bolesti domaćin je imao svega dve izmene na ovoj utakmici.

Druga vaterpolo liga Srbije je prethodnih godina bilo atraktivno takmičenje za brojne klubova sa teritorije cele zemlje kroz koju se afirmišu mladi igrači, a iskusnijima priliku da igraju utakmice tokom leta. Ove sezone je situacija potpuno drugačija pa Drugu ligu u deve grupe čini svega pet ekipa što je do sada nezabeležen slučaj.

PVK Paraćin je u prvom kolu bio slobodan, a u trećem će gostovati Kraljevu čiji je trener uživo posmatrao meč na Slaviji. Paraćin će u 3. kolu gostovati Kraljevu 29. jula, u 4. Je slobodan, u petom gosuje Goču i konačno u šestom kolu ponovo u Ćupriji dočekuje vaterpoliste Kraljeva.