Rukometašice Jagodine započinju play off
FOTO: ŽORK Jagodina

Rukometašice Jagodine započinju play off

Rukometašice Jagodine nakon osvajanja četvrtog pehara Kupa Srbije zaredom i šestog ukupno, a već u subotu počinju nastup u plejofu kada se sastaju sa ekipom Mladosti iz Nove Pazove u hali Jasa.

Jagodina je petu godinu zaredom ligaški deo takmičenja završila na prvom mestu i stekla prednost domaćinstva, dok je Mladost bila četvrta. 

Nije bilo vremena za proslavu i odmor posle osvojenog Kupa Srbije, nastavili smo sa radom. Tako je u sportu. Čekaju nas ozbiljne stvari do kraja sezone, a mnogo toga smo uložili u smislu rada i odricanja da bi tek tako krenuli u plejof. Teško je oporaviti ekipu posle naporne sezone u kojoj smo već osvojili Super kup i Kup Srbije, te bili prvi u igi, ali to je još jedan naš osnovni cilj sa početka sezone. Pred nama je Mladost izuzetno dobra i iskusna ekipa, kako znamo i umemo prvu utakmicu moramo da dobijemo, rekao je trener Dragan Markov.

Članica ŽORK Jagodina Tijana Simatović potvrdila je reči trenera da nije bilo vremena za slavlje posle osvajanja Kupa Srbije, već je ekipa krenula sa prirpemama za plejof.

Ekipa Mladosti je za svaki respekt, moramo da nađemo dodatnu motivaciju posle teške sezone i odigramo naredne utakmice na maksimalnom nivou. Znamo cilj, za sada smo ispunili sve što smo zacrtali.  Publika je naš osmi igrač i volimo da igramo i pobeđujemo u Jagodini, kazala je ona.

Utakmica Jagodina – Mladost počinje u subotu od 19 časova u Hali Jassa.