Dodela paketića deci članova Udruženja samohranih roditelja „Dečija sreća“ u četvrtak od 18 časova

Dodela paketića deci članova Udruženja samohranih roditelja „Dečija sreća“ u četvrtak od 18 časova

Paraćinsko Udruženje samohranih rodutelja „Dečija sreća“ dodeliće 70 paketića članovima udruženja u četvrtak od 18 časova.

Dragi sugrađani i članovi, dana 26.01.2023. u 18h u prostorijama udruženja, biće podela paketića, koje smo dobili od kompanije Kromberg & Schubert Kruševac. Zahvaljujući njihovoj nesebičnoj podršci i donaciji, mi smo dobili priliku da obradujemo naše najmlađe sugrađane.Još jednom u ime udruženja i svoje lično ime, želim da se zahvalim kompaniji Kromberg & Schubert, od srca, beskrajno vam hvala, piše u objavi udruženja na društvenoj mreži facebook.

TOTO: Facebook/Udruženje samohranih roditelja "Dečija sreća"
TOTO: Facebook/Udruženje samohranih roditelja “Dečija sreća”

Podsećamo, ovo udruženje najavilo je dodelu nakon prethodno potpisanog ugovora sa kruševačkom kompanijom koja je donator paketića.

Udruženje samohranih roditelja „Dečija sreća“ osnovano je pre oko godinu i po dana i tokom ovog perioda organizovalo je izlete za klince u Vrnjaćkoj Banji, na Kopaoniku i Zlatiboru. U njihovim prostorijama u više navrata dodeljeni su paketići sa slatkišima i školskim priborom pred polazak u školu, a organizaovane su i brojne radionice za najmlađe.