Udruženje „Dečija sreća“ dodeljuje paketiće deci povodom Savindana

Udruženje „Dečija sreća“ dodeljuje paketiće deci povodom Savindana

Deca roditelja koji su članovi Udruženja „Dečija sreća“ iz Paraćina dobiće paketiće u znak praznika posvećenog najmlađima Savindana. Ovo je plod ugovora koji su nedavno potpisali kompanija Kromberg & Schubert koja posluje u Kruševcu i pomenutog udruženja samohranih roditelja.

Udruženje samohranih roditelja „Dečija sreća“ osnovano je pre oko godinu i po dana i tokom ovog perioda organizovalo je izlete za klince u Vrnjaćkoj Banji, na Kopaoniku i Zlatiboru. U njihovim prostorijama u više navrata dodeljeni su paketići sa slatkišima i školskim priborom pred polazak u školu, aorganizaovane su i brojne radionice.

– Nije do toga koliko darujemo, već koliko je ljubavi uloženo u to darivanje. Veliko hvala Udruženju samohranih roditelja “Dečija sreća” i Predškolskoj Ustanovi Bambi koji su nam omogućili da provedemo ovaj dan sa njima, saopštenje je komapnije Kromberg & Schubert nakon potpisivanja ugovora.

Predsednica Udruženja samohranih roditelja “Dečija sreća” Vanja Jovanović je u isto vreme pozvala svoje članove da se prijave kako bi na vreme napravili spisak za dodelu paketića. Tačan ternim i datum podele će biti naknadno objavljen.