Trener SFS Borca Darko Miladinović podneo ostavku

Trener SFS Borca Darko Miladinović podneo ostavku

Nakon poraza od OFK Sinđelića u Nišu trener SFS Borca Darko Miladinović je podneo ostavku na mesto trenera ovog kluba.

Ova vest je iznenadila mnoge simpatizere staklaraca i ljubitelje fudbala u Pomoravlju posebno zbog ne tako lošeg starta sezone. SFS borac je u prvih pet kola ostvario po dve pobede i poraza uz jedan remi.

Hvala svima na podršci, imali smo mnogo lepih trenutaka i velikih pobeda, došlo je vreme da neko sa većom energijom preuzme ove divne momke i nastavi gde smo stali

Hvala još jednom mojim prijateljima koji vode klub i koji su verovali u mene, uspeli smo da napravimo najveći uspeh u istoriji kluba i hvala pravim navijacima kojih Borac ima dosta, sigurno je da cu i ja biti jedan od najvernijih, stav je Miladinovića nakon odlaska sa klupe.

Darko Miladinović bivši igrač Jedinstva i SFS Borca je na mesto trenera staklaraca došao nakon Zorana Terzića koji je takođe veoma uspešno predvodio SFS Borac i sa kojim je klub beležio odlične rezultate.

SFS Borac ulazi u treću sezonu u kojoj je u prvom delu tabele i ima bolji skor u odnosu na gradskog rivala što bi moglo da se promeni već od narednog kola. Staklarci nakon poraza od OFK Sinđelića imaju 7 bodova, a Jedinstvo koje je pobedilo Vlasinu ima 5.

Još uvek nije poznato koji je sledeći potez uprave SFS Borca i ko će naslediti Darka Miladinovića an mestu trener ovog kluba.