Šest osoba povređeno u udesu koji se sinoć dogodio u Paraćinu
RTV Kanal M

Šest osoba povređeno u udesu koji se sinoć dogodio u Paraćinu

Četiri osobe su teže, a dve lakše povređene u saobraćajnoj nezgodi koja se sinoć oko 22.30 časova dogodila u Paraćinu na raskrsnici ulica Kralja Milutina (bivša Niška) i Sutjeske, saznaje RTV Kanal M.

FOTO: Zoran Kojadinović

U udesu su učestvovala dva vozila. Vozač automobila marke „BMW“ zadobio je lakše, dok su tri putnika u tom vozilu teško povređena zadobivši teške telesne povrede. Vozač automobila marke „Reno Megan“ zadobio je teške telesne povrede, dok je jedan putnik koji se nalazio u tom vozilu lakše povređen.

Tri osobe zadržane su na bolničkom lečenju. Dve osobe muškog pola zadržane su na odeljenjuortopedije Opšte bolnice u Paraćinu zbog preloma karlične kosti, dok je jedna ženska osoba zadržana na odeljenju hirurgije zbog potresa mozga. Svi su van životne opasnosti, potrđeno je za Kanal M iz Opšte bolnice u Paraćinu.

Osim na vozilima koja su učestvovala u saobraćajnoj nezgodi, materijalna šteta pričinjena je i na zaštitnoj ogradi objekata koji se nalaze u blizini mesta nesreće.

Materijalna šteta na zaštitnoj ogradi objekata u blizini nesreće

Sumnja se da se nezgoda dogodila jer vozač automobila „BMW“ nije ustupio pravo prvenstva prolaza vozaču drugog automobila.

Protiv izazivača saobraćajne nezgode, vozača vozila marke „BMW“, će zbog sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje bezbednosti saobraćaja biti podneta krivična prijava.

FOTO sa mesta nesreće: Zoran Kojadinović