Radio NAXI Kanal M Paraćin dobitnik nagrade Zlatni V(rab)ac

Radio NAXI Kanal M Paraćin dobitnik nagrade Zlatni V(rab)ac

Dve najbolje pevane džingl reklame u Srbiji delo su Naxi Kanal M radija iz Paraćina. Zlatni i Srebrni Vrabac koje dodeljuje Udruženje radio-stanica „RAB Srbija“ za kategorije najbolji pevani i najbolji identifikacioni džingl pripali su našoj medijskoj kući. Dodeli ovih priznanja u hotelu „Mona“ u Beogradu prisustvovao je direktor radio-televizije „Kanal M“ Dejan Stojanović koji kaže da je za stvaranje dobrih reklama potrebno mnogo kreativnosti, vremena i ljubavi prema tom poslu.

Članovi žirija koji su činili Aleksandra Milutinović, Mugdim Šehalić i Srđan Merković kažu da su imali veoma težak posao, jer su sve reklame bile vrlo kreatrivne i kvalitetne. Predsednik tročlanog žirija Srđan Merković istakao je da je džingl „Ti ra ram“ za koji je Naxi Kanal M dobio prvu nagradu u rangu sa radijskim reklamama iz svetske produkcije.

Direktor radio-televizije „Kanal M“ kaže da su u kreiranju nagrađenih radijskih reklama učestvovali svi zaposleni u ovoj medijskoj kući u saradnji sa „Ti ra ram“ muzičko-psihološkom radionicom. Tekst i muziku pisala je Andrea Tokanović, pevali su Đurđa Krstić i David Ivanović, prateće vokale Dragana Aleksić, Vukašin Tokanović je čitao tekst, a za aranžman i produkciju zaslužan je Hollywood creative studio iz Zaječara. Stojanović dodaje da su ova priznanja posebna, jer na neki način predstavljaju poklon za 25. rođendan Kanala M.

Rođendanska euforija nije prisutna samo u Paraćinu, već i kod domaćina i organizatora nagradnog konkursa. Udruženje radio-stanica „RAB Srbija“ je pored dodele priznanja proslavilo svoj 12. rođendan. Zamenik predsednice ovog Udruženja Ferenc Berček kaže da „RAB Srbija“ svake godine raste i sazreva kao i reklame koje pristižu na konkurs.

Cilj Naxi Kanal M radija ostaće isti kao i do sada, da informiše, zabavi i učini svaki dan ispunjenijim kako Paraćincima, tako i svima koji ga slušaju. Hvala Vam što slušate jedini gradski Naxi Kanal M radio dok ste na poslu, odmoru, porodičnom ručku, u autu ili uz jutarnju kafu.