Projekcije filmova Jorgovani i Kung fu panda naredne nedelje u sali pozorišta

Projekcije filmova Jorgovani i Kung fu panda naredne nedelje u sali pozorišta

Domaće filmsko ostvarenje Jorgovani i sinhronizovani animirani film Kung fu panda biće prikazani naredne nedelje u sali pozorišta Paraćin.

Radnja filma Jorgovani prati Katarinu (Sloboda Mićalović) i Igora (Ivan Bosiljčić), glumce koji su zajedno i na ekranu i van njega. Oslepeli od bliceva i ogluveli od aplauza oni se, iako nerazvdvojni, dugo nisu ni čuli ni videli, sve do dodele nagrada za najbolju seriju godine,gde će se cela ekipa okupiti. Tu se jasno vide i lice i naličje filmske i televizijske industrije u Srbiji danas, postaće jasno da su njihovi životi veća melodrama od one koju su snimali.

Film Jorgovani će biti prikazan naredne nedelje 6. i 7. marta od 18 i 20 časova.

Ovog proleća, posle skoro decenije, ikona komedije Džek Blek vraća se svojoj ulozi Poa, najneverovatnijeg majstora kung fua na svetu, u urnebesnom novom poglavlju omiljene akcione komedije, Drimvorksove franšize, Kung Fu Panda 4.

Deca će biti oduševljena pa ih paraćinsko pozorište zove na projekciju narednog četvrtka 7. marta od 16 časova.Ulaznice za ove projekcije biće moguće kupiti već od srede na blagajni pozorišta Paraćin od 14 časova, a cena je 400 dinara.