Predstavljanje učesnika iz Ćuprije za takmičenje „Srbija u ritmu Evrope“

Predstavljanje učesnika iz Ćuprije za takmičenje „Srbija u ritmu Evrope“

Učesnice iz Ćuprije na ovogodišnjem takmičenju „Srbija u ritmu Evrope“ spremne su i željne pobede na toj manifestaciji. Una Anđelković, Anja Vujić, Ivona Cvetković i Aleksandra Trajković snimile su pesmu i spot, a sada sa nestrpljenjem čekaju 5. septembar kada će se u Beogradu svojom numerom „On a Sunday“ predstaviti Srbiji. Kažu da nemaju tremu, jer neće biti javnog nastupa.

„Srbija u ritmu Evrope“ je najpopularnije dečije muzičko takmičenje za mlade talente uzrasta od 14 do 21 godine. Ove četiri talentovane devojke iz Ćuprije će numeru koju su odabrale pevati na rumunskom jeziku, a David Makević direktor ovog muzičkog takmičenja objašnjava zašto.

Predstavnici Ćuprije su na ovom takmičenju 2015. godine osvojili prvo mesto, pa je godinu dana kasnije ovaj grad bio domaćin te manifestacije. „Srbija u ritmu Evrope“ je od tada veoma popularno takmičenje u Ćupriji što potvrđuje i direktorka Turističke organizacije ove opštine, Jelena Petrović.

Devojke će na ovom takmičenju imati veliku podršku lokalne samouprave, kaže zamenik predsednika opštine Ćuprija, Vladimir Vasiljević.

Ovom prilikom, učesnice i predstavnici Turističke organizacije i opštine Ćuprija pozivaju prvenstveno svoje sugrađane, pa i one kojima se numera „On a Sunday“ dopada, da  glasaju za njih sms porukama sadržine „pesma 10“ na 1557.