Paraćinski Vukovi bolji od vršnjaka iz NK Veržej

Paraćinski Vukovi bolji od vršnjaka iz NK Veržej

Članovi kadetske selekcije Škole fudbala VUK iz Paraćina igrali su za vikend prijateljski meč sa vršnjacima iz slovenačkog Nogometnog kluba Veržej. Po veoma lošem vremenu i kiši koja je padala gotovo čitav dan u subotu, Paraćinci su bili ubedljivi na Gradskom stadionu i slavili pobedu 4:1.

Trener oba kluba zadovoljni su izdanjem svojih izabranika jer su i pored lošeg vreman imali volju i snagu da odigraju kva litetnu utakmicu. Robi Činela je veliki prijatelj Paraćinaca, a za Kanal M je rekao da je rezulat bio potpuno u drugom planu i da je najvažnije da su se deca dobro zabavila na terenu.

Prijateljstvo sa mladim fudbalerima iz Slovenije traje skoro 15 godina, prvo sa ekipom Rakičan iz Murske sobote, a sada sa Nogometnim klubom Veržej. Boban Lazić osnivač Škole fudbala VUK iz Paraćina govorio je o treneru gostiju i utakmici u kojoj su njegovi izabranici slavili pobedu.

Mladi fudbaleri iz Paraćina su nedavno gostovali u Sloveniji, a utakmica u subotu je revanš poseta njihovih vršnjaka.

Selektor mlade selekcije Nogometnog kluba Veržej je poznati trener u radu sa mladima Robi Činela. On i njegov prijatelj iz redova domaćina Boban Lazić govore o dugoj tradiciji prijateljstva između ova dva kluba.

Ova tradicija će na radost brojnih dečaka sigurno biti nastavljena i narednih godina. Podsećamo Škola fudbala VUK uskoro organizuje veliki 14. Turnir prijateljstva koji je na programu 15. I 16. Avgusta na kojem će nastupati generacije rođene od 2012. do 2016. godine.