Otac ubio sina u Lešju kod Paraćina (foto, video)

Otac ubio sina u Lešju kod Paraćina (foto, video)

U paraćinskom selu Lešje, nešto posle 10 časova jutros, došlo je do teške porodične tragedije u kojoj je otac ubio sina, saznaje RTV Kanal M iz pouzdanih izvora.

Prema našim saznanjima žrtva A.B. imala je 26 godina, a otac Ž.B., koji je sina ubio najverovatnije nekim oštrim predmetom, star je 55 godina. Nezvanično saznajemo da je upravo otac, ubrzo nakon ubistva, lično pozvao telefonom policiju i rekao da je ispred kapije porodične kuće u Lešju ubio svog sina. Paraćinska Policija odmah je izašla na lice mesta i osumnjičenog za ubistvo je lišila slobode.

U međuvremenu zvanično je ovu informaciju potvrdila i PU Jagodina saopštenjem za javnost, u kome se navodi da je do ubistva došlo nakon svađe između oca i sina. Osumnjičenom za ubistvo je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, a u tom roku biće priveden na saslušanje u Više tužilaštvo u Jagodini. 

Šta su motivi za ovu tragediju još nije poznato, ali prema nezvaničnim saznanjima Kanala M, ova porodica je od ranije poznata policiji zbog više prijava zbog porodičnog nasilja.

Uviđaj lica mesta obavili su pripadnici PS Paraćin i PU Jagodina, u prisustvu tužioca Višeg javnog tužilaštva u Jagodini, kako bi ustanovili sve okolnosti pod kojima je došlo do ove tragedije.