Održan još jedan Energija fest u Paraćinu

Održan još jedan Energija fest u Paraćinu

Nastupom desetak domaćih DJ-eva završen je još jedan Festival elektronske muzike u Paraćinu, Energija fest. Nakon prvog dana kada su posetioci slušali takozvane mekše, komercijalnije DJ mixeve, subota je bila veče rezervisana za ljubitelje tehno setova. Prvobitno najavljena Lea Dobričić je u poslednjem trenutku zbog bolesti otkazala dolazak u Paraćin, a organizatori su pronašli odličnu zamenu u vidu Marka Nastića.

Tokom dve festivalske večeri kroz bivšu kasarnu na 7. julu je prema rečima organizatora prošlo nešto oko 2.500 hiljade ljudi. Publika je mogla da uživa u odličnim svetlosnim efektima i ozvučenju, karakterističnom za ovakve događaje.

Ovogodišnja novina je after party koji je po prvi put održan na Energija festu u saradnji sa Bazenima Prestiž. Nakon završetka druge festivalske večeri, publika se uputila do jedinog paraćinskog otvorenog bazena gde je žurka nastavljena i trajala do ranih popodnevnih sati.

Organizatori Energija festa su i ove godine imali veliku pomoć brojnih sponzora koji su prepoznali potencijal ovakve vrste zabave za ljubitelje elektronske muzike. Oni su za narednu godinu najavili 5. Energija fest, postavljanje novih standarda i najavili izmeštanje sa lokacije na kojoj je Energija fest organizovan prethodnih godina.