Normalizacija vodosnabdevanja u Paraćinu ipak do petka ujutru

Normalizacija vodosnabdevanja u Paraćinu ipak do petka ujutru

Problemi sa vodosnabdevanjem umesto do srede uveče kako je ranije najavljeno, ipak će trajati do petka ujutru, poručuju iz JKP Crnica. Iz ovog javnog preduzeća smo dobili saopštenje koje prenosimo u celosti:

Normalizacija vodosnabdevanja u gradu očekuje se u petak (13.10.2023.g.) u ranim jutarnjim satima. Bez vode će do ovog datuma biti naselje Glavica, Karađorđevo brdo kao i sve ulice MZ ”4 juli” i ”7 juli” paralelne sa ulicom Majora Marka, odnosno Ulicom Tome Živanovića. Takođe soliteri i zgrade koje nemaju sopstvene pumpe, na višim spratovima takođe će ostati bez vodosnabdevanja. Zbog tehničkih razloga planirana normalizacija vodosnabdevanja je odložena za 24 sata. Hvala na razumevanju, piše u saopštenju JKP Crnica.

Zato su u Paraćinu postavljeni bidoni i cisterne sa pijaćom vodom na nekoliko lokacija: naselje Glavica, Ulica kralja Milutina kod MZ Gloždak, kralja Milutina kod marketa ”Zlatni Delišes”, carice Milice, Raskrsnica ulica Majora Marka i Nemanjine kod SFS i Ulica Majora Marka kod crkve. Problemi sa vodosnabdevanjem bi trebalo da budu rešeni do ponoći, poručili su iz JKP „Crnica“.