Krajem meseca 5. Energija fest u Paraćinu

Krajem meseca 5. Energija fest u Paraćinu

Korisnici društvenih mreža iz Paraćina i okoline već nedeljama lajkuju i dele objave sa glavnim izvođačima ovogodišnjeg Energija festa. Verovatno i glavna odlika festivala je ta što će za razliku od prethodnih godina ovog leta na Energiji biti postavljen LIVE stage za nešto mlađu publiku kao i ALT odnosno MAIN stage.

Festival će kao i prethodnih godina trajati dva dana 22. i 23. jula, a organizatori su festivalsku kampanju nazvali „Zaigrajmo zajedno“ želevši da objedine tri bine sa šest različitih muzičkih žanrova.

A prodaja ulaznica traje oko mesec dana i interesovana ne manjka kažu iz Energija festa. Ulaznice se u Paraćinu mogu kupiti u klubovima Pub i ExFontana, u Ćupriji u knjižari Grand, a u Jagodini u kafeu Bus.

Energija fest je već sada paraćinski brend, prepoznatljiv i van granica naše opštine pa i Pomoravlja. Zato je opština od početka podržala napore organizatora da stvore muzički festival prepoznatljiv po odličnoj zabavi i vrhunskim izvođačima.

Na ovogodišnjem festivalu organizatori nisu odustali od ideje afirmisanja lokalnih DJ-eva i lokalnih mladih izvođača pa će tako pored Nikole i Zvonka nastupiti mladi paraćinski reperi Aleksa Dinić i Petar Perović.

Dakle, pored paraćinskih predstavnika na Energija festu će nastupiti Sara Jo, Angelina, Fox, Tara, Zoi, Surreal i Ognjen, a od DJ-ejeva Umek, Damir Hofman, Dejan Milićević, Lea Dobričić, Derek West, Millhouse, Eaten beat, Zaporožac i M-Vik. Ljubitelji domaćeg repa, popularnih mladih srpskih izvođača i elektronske muzike spremite se za dva dana odličnog provoda na prostoru bivše kasarne 22. i 23. jula na jubilarnom 5. Energija festu.