Koncert violista škole za Muzičke talente iz Ćuprije

Koncert violista škole za Muzičke talente iz Ćuprije

Na koncertu violista škole za Muzičke talente iz Ćuprije koji je u sredu uveče održan u amfiteatru Osnovne muzičke škole “Milenko Živković” u Paraćinu nastupilo je troje diplomaca iz klase profesora Miloša Simića. Za Elenu Bogdanović, Bojanu Šerović i Miodraga Vukajlovića ovo je bio prvi deo diplomskog ispita pred završno polaganje. Jedna faza njihovog dugogodišnjeg obrazovanja se uskoro završava, a ovom povodom obajsnili su kada su prvi put počeli da sviraju i šta su za ovaj koncert pripremili.

Ovo je drugi put da učenici profesora Miloša Simića sviraju u školi “Milenko Živković”, a on ne krije zadovoljstvo što su organizovali još jedan nastup. Kako kaže, u svojoj klasi ima izuzetno talentovanu decu, a za troje učenika koji su nastupili sinoć rekao je da imaju velike planove za dalje školovanje.

Dikrektorka Osnovne muzičke škole u Paraćinu Simonida Pešić rekla je da ćuprijska i paraćinska škola imaju dugogodišnju saradnju i  najavila je još jednu aktivnost koju paraćinska škola organizuje do kraja godine.

Eleni, Bojani i Miodragu su na ovom koncertu klavirkska pratnja bili Katarina Nikolić i Zoran Gavrilović.