Brojne aktivnosti i predavanja u paraćinskoj Mašinsko-elektrotehničkoj školi od početka godine
FOTO: MEŠ/fb

Brojne aktivnosti i predavanja u paraćinskoj Mašinsko-elektrotehničkoj školi od početka godine

Mašinsko-elektrotehnička škola u Paraćinu ugostila je pripadnike Dobrovoljno-vatrogasnog društva. Oni su prisustvovali jednoj od tematskih radionica u ovoj obrazovnoj ustanovi i održali prezentaciju u okviru koje su učenici oblačili odela pripadnika ove službe i upoznali su se sa njihovim aktivnostima i funkcionisanjem.

Nešto ranije učenici 4. godine su prisustvovali radionici ,,Karijerno vodjenje i savetovanje učenika” u realizaciji nastavnika Igora Jevtića i Miroslava Simić. Nastavnica biologije i članica PK “Javorak” Milica Nikolić, je učenicima prvog i trećeg razreda naše škole prezentovala planinarenje kao jedan od zdravih stilova života i ukazala na sve benefite koje ova aktivnost uključuje.

Radionicu “Fizičko vežbanje – kultura tela” iz oblasti fizičkog vaspitanja, rekreacije i sporta održao je profesor fizičkog Ivan Staničkov koji je svoja iskustva i preporuke u vezi sa ovom temom podelio sa učenicima 2. i 4. godine ove škole.

Iz MEŠ-a su na društvenim mrežama podsetili da će u četvrtak od 13 do 14 časova biti održana prodaja polovnih udžbenika.