Finale opštinskog Kupa u fudbalu

Finale opštinskog Kupa u fudbalu

Fudbaleri „Sloge“ iz Donjeg Vidova pobednici su opštinskog kupa u fudbalu. Oni su na terenu FK „SFS Borac“ u Paraćinu ubedljivim rezultatom od 6:1 pobedili „BSK“ iz Buljana.

Prvi pogodak na utakmici viđen je već u desetom minutu kada su fudbaleri iz Donjeg Vidova golom sa bele tačke poveli sa 1:0, a do kraja prvog poluvremena ekipa Sloge je vodila sa čak 4:0. U drugom delu igre na stadionu kraj staklare usledila su još tri gola, a jedan od njih fudbaler Sloge postigao direktno iz kornera. Akteri finalne utakmice obrazložili su razloge za izdanje svojih klupskih drugova i saglasni su da je u finalu slavila bolja ekipa.

Pehare i medalje nakon slavlja pobednike ekipe akterima finala uručili su predsednik opštine Paraćin Vladimir Milićević i njegov pomoćnik Milan Simić. Fudbalerima Sloge sledi novi izazov, jer će narednih nedelja odigrati najmanje još jednu utakmicu u Kupu, ali sa znatno ozbiljnijim protivnikom.

Pobednička ekipa takmiči se u Međuopštinskoj ligi Jug, rang takmičenja iznad onog u kojem igra „BSK“ iz Buljana. Oba tima nalaze se na sredini tabele u svojim ligama. FK „Sloga“ će nastaviti svoje takmičenje u Kupu, a „BSK“ iz Buljana će morati svoje prioritete da usmeri ka što boljem plasmanu u svojoj ligi.

Leave a Reply