U Ćupriji održana novogodišnja konferencija za medije

U Ćupriji održana novogodišnja konferencija za medije

Na novogodišnjoj konferenciji za medije u Ćupriji predsednik Privremenog organa Jovica Antić govorio je o realizovanim projektima tokom tekuće godine, napravio osvrt na protekle tri i istakao šta je u planu za narednu.Sumirajući ovogodišnje rezultate rada lokalne samouprave on je rekao da su brojni radovi u toku, kako u gradu tako i u selima na teritoriji opštine.

Kao što je bilo planirano, ove godine je dosta radova posvećeno uređenju centra grada, ali i poboljšanju infrastrukture u okolnim selima. Ovom prilikom rekonstruisano je nekoliko puteva i ulica, a izbušena su i dva nova bunara na Strelištu. Ovo će, kako je istakao Antić, dodatno pospešiti vodosnabdevanje grada, što je gorući problem godinama.

Dosta je uloženo u oblasti obrazovanja, kulture i sporta u opštini Ćuprija, pa se Antić osvrnuo i na to šta je sve urađeno tokom tekuće godine.

U svom izlaganju novinarima, Antić je istakao da je u ovoj godini bilo dosta izazova, ali kao i do sada postignuti su odlični rezultati. Konferencije je završena novogodišnjim čestitkama i željama da naredna godina bude još uspešnija za sve.