Prva knjiga Tanje Labović „Rukom nacrtana ljubav“

Prva knjiga Tanje Labović „Rukom nacrtana ljubav“

Pisanje dnevnika je način na koji dete može da izrazi svoje emocije, razmišljanja i ideje, ali i da sačuva uspomene na trenutke u životu koje ne želi da zaboravi. Pored dobre zabave pisanjem dnevnika dete razvija komunikacione veštine. Ovim i sličnim temama, u svojoj knjizi „Rukom nacrtana ljubav“ bavi se Paraćinka Tanja Labović.

Svaka tema dečijeg dnevnika „Rukom nacrtana ljubav“ sadrži datum koje dete popunjava u trenutku kada čita, kao i emotikone koje treba da oboji u skladu sa tim kako se oseća u vezi sa temom koju trenutno obrađuje.

Prolazeći kroz ove teme, dete upoznaje sebe i saznaje koje su osnovne i najvažnije ljudske vrednosti. One su prožete najkreativnijim dečijim crtežima, koje su za potrebe dnevnika radili polaznici Muzičke škole „Milenko Živković“. Kroz zanimljive tekstove i bogatu ilustraciju dete čitajući ovu knjigu stiče samopouzdanje i savladava probleme, napominje autorka.

Dnevnik za decu „Rukom nacrtana ljubav“ prva je knjiga Tanje Labović iz Paraćina. Iako je još uvek rano za pisanje druge, Tanja ističe da će iako već ima ideje i teme kojima bi se bavila, sačekati još neko vreme za njenu realizaciju.