Priredba i prijem đaka prvaka u OŠ Radoje Domanović

Priredba i prijem đaka prvaka u OŠ Radoje Domanović

U paraćinskom pozorištu u četvrtak popodne je upriličen prijem đaka prvaka koji svoju školsku avanturu počinju u OŠ „Radoje Domanović“. Matičnu školu u gradu je upisalo 40 učenika, područnu školu u Striži sedam i još osmoro đaka prvaka u Donjem Vidovu, rekao je direktor ove osnovne škole Aleksandar Jovanović.

Očekivano sala paraćinskog pozorišta bila je ispunjena skoro do poslednjeg mesta jer su sada već đaci prvaci došli u društvu roditelja kako pogledali priredbu koju su im pšripremili stariji đaci OŠ „Radoje Domanović“.

Direktor OŠ „Radoje Domanović“ koja je podsećamo još uvek u fazi temeljne rrekonstrukcije rekao je da su prvaci dobili besplatne udžbenike i rančeve, a kupovinu su obezbedili donatori.

Jovanović se ovom prilikom zahvalio direktorima i osoblju Ekonomsko-trgovinske i tehnološke škole u Paraćinu jer učenici iz OŠ „Radoje Domanović“ zbog rekonstrukcije škole već neko vreme nastavu prate u njihovim učionicama.

Ova praksa biće nastavljena i narednih meseci sve dok rekonstrukcija OŠ „Radoje Domanović“ ne bude privedena kraju. Sudeći po atmosferi, osmesima i aplauzima u sali pozorišta u Paraćinu deca su uživala u priredbi starijih đaka i spremni dočekali početak školske godine.