Predsednik opštine Paraćin ugostio mališane iz PU „Bambi“

Predsednik opštine Paraćin ugostio mališane iz PU „Bambi“

Budući prvaci i srednja grupa Predškolske ustanove „Bambi“ posetili su zgradu opštine Paraćin. Deca su najpre sa predsednicom Skupštine opštine Slavicom Jovanović obišla sve najvažnije opštinske prostorije, a potom ih je u svom kabinetu dočekao predsednik Vladimir Milićević.S obzirom na to da su prvi put posetili opštinu, mališane smo pitali šta im se najviše dopalo.

Mali gosti su predsednika opštine pozvali da jedan dan provede kod njih u vrtiću. Pored pitanja kako se postaje predsednik, šta on radi, koliko vremena provodi na poslu, deca su imala još neka veoma zanimljiva pitanja.

Predsednik opštine je najmlađe sugrađane upoznao sa svojim svakodnevnim i obavezama svojih saradnika. Dodao je i da će u budućnosti učiniti sve kako bi im želje bile ispunjene i stvoreni uslovi za njihovo bezbrižno i bezbedno odrastanje.

I dok su razgledali slike, nameštaj, računare i dekoraciju, oni najhrabriji seli su za radni sto predsednika opštine. Zanimalo nas je šta bi oni uradili da su na toj funkciji.

Mališani su predsedniku opštine Paraćin Vladimiru Milićeviću poklonili neke od svojih radova i uramljeni crtež, a on ih je počastio slatkišima i sokovima, nakon čega je usledilo zajedničko fotografisanje.