Predavanje Nemanje Antića – “Biznis motivacija”

Predavanje Nemanje Antića – “Biznis motivacija”

Regionalni inovacionai start ap centar organizovao je predavanje jednog od trenutno najuspešnijih biznismena u Srbiji. Govorom o biznisu, motivaciji, ličnom iskustvu i savetima za potencijalne preduzetnike, Nemanja Antić predstavio se mnogobrojnoj paraćinskoj publici krajem protekle nedelje. Nama i publici se predstavio kao biznismen sa dvadesetogodišnjim iskustvom iz poslovne prakse i ohrabrio je prisutne kako da budu uspešnijii u onome što rade.

Nemanja Antić je diplomirani ekonomista i licencirani broker. Bio je zaposlen u državnim insitucijama sa obrazovanjem iz međunarodne ekonomije i spoljne trgovine sa prestižnog Ekonomskog fakulteta u Beogradu, kao i  MBA diplomom iz finansija i računovodstva sa Šefildskog Univerziteta u Velikoj Britaniji. Nemanja je priznat ekspert u svojoj oblasti, licencirani broker za trgovinu hartijama od vrednosti i vlasnik Military shop-a. Antić ističe da mu je želja da probudi preduzetnički duh kod ljudi, ali da je za pokretanje sopstvenog biznisa potrebno uložiti mnogo vremena i rada.

Jedna od važnijih poruka koju je Antić želeo da prenese publici je ta da je svako odgovoran za do sada postignut uspeh ili neuspeh i da je pogrešno tražiti krivca u drugim osobama ili kompaniji.

Kao osoba sa dugogodišnjim iskustvom u biznisu, u poslednje vreme postao je veoma poznat na društvenim mrežana gostujući u brojnim podkast emisijama. Svojim savetima privukao je pažnju mnogih, o čemu govori i broj posetilaca u Paraćinu, mahom mladih koji su došli da čuju još korisnih saveta ovog uspešnog ekonomiste. Nemanja Antić je prokomentarisao i moć društvenih mreža i na koji način mogu biti dodatni izvor zarade.

Ovo predavanje bio je i povod da se Nemanja Antić predstavi i kao autor knjige Biznis Motivacija – 101 stav koju je napisao zajedno sa Lukom Antićem.