Otvoren i drugi market Tekijanka u Paracinu

Otvoren i drugi market Tekijanka u Paracinu

U ulici Knjaza Miloša 15 na putu za striško naselje otvaran je novi market Tekijanka, a ovaj događaj počeo je zabavom za najmlađe sugrađane. Deda Mraz i Mrazica podelili su više od sto paketića deci, a njihovi roditelji i ostali građani pretežno iz ovog dela grada, nestrljivo su čekali otvaranje novog marketa. Kupce koji često pazare u Tekijanki u najvećoj meri osim čestih akcija i sniženja privlači ljubazno osoblje i veliki asortiman proizvoda.

Otvaranje novog prodajnog objekta kompanije Tekijanka koja posluje preko 30 godina, ispratilo stotinak Paraćinaca koji su strpljivo čekali da se uvere u povoljene cene i širok asortiman robe koju nudi ovaj market. Domaćin je obezbedio i poklone za kupce koji su obavili svoju prvu kupovinu u novootvorenom objektu. PR menadžerka kompanije Danijela Caranović ističe da su kupci uglavnom upoznati sa onim što njihov market nudi jer su već imali priliku da obave kupovinu po povoljnim cenama u prvom otvorenom objektu u naselju Dankovo.

Cilj ove kompanije je što veća prepoznatljivost i osnaživanje poverenja kod kupaca, što su pokazali i proširenjem svojih prodajnih kapaciteta. Kupce očekuju redovne povoljne akcije na određene proizvode, a u susret slavi Sveti Nikola, market Tekijanka će omogućiti kupcima da nabave sve što im je ovom prilikom potrebno na jednom mestu.

Sa otvaranjem novog marketa, još sedamnaestoro ljudi dobilo je poslove na raznim pozicijama u ovom trgovinskom lancu. Porodična kompanija Tekijanka u Srbiji posluje pune 33 godine. Sve je krenulo iz mesta Tekija kod Kladova, tako da im je ova lokacija u blizini koje se nalazi paraćinsko naselje Tekija, posebno intresantna i simbolična. U sistemu Tekijanke funkcionišu 33 poslovna objekta u šest opština i gradova, a od ove godine poslovanje su proširili na Paraćin i Niš u kojima je zaposleno preko 550 ljudi.