Uskoro otvaranje još jednog martketa Tekijanka

Uskoro otvaranje još jednog martketa Tekijanka

Lanac trgovina Tekijanka širi svoje prodajne kapacitete u Paraćinu pa nakon prvog marketa u naselju Dankovo otvara još jedan na putu za striško naselje u ulici Knjaza Miloša br. 15. Da im poslovanje u našoj opštini prija potvrdila je PR menadžerka kompanije Danijela Caranović koja je i najavila otvaranje drugog prodajnog objekta u ponedeljak ujutru.

Odnos kupac prodavac u Paraćinu besprekorno funkcioniše što je bio jedan od ključnih razloga da svoje poslovanje prošire otvaranjem još jednog marketa. On se prostire na površini od 485 kvadrata od čega je prodajni prostor na 320 sa čak 4.900 artikala u ponudi.

Na sam dan otvaranja i sutradan Tekijanka je pripremila mnoštvo akcija i popusta za preko 700 proizvoda, kaže Danijela Caranović.

Porodična je tradicija da osnivači kompanije sa zaposlenima obaviti svečani čin osvećenja u ponedeljak od 9 ujutru. Nakon toga, a neposredno pred otvaranje marketa od 11 sati sledi druženje sa najmlađima uz prisustvo Deda Mraza što je odlična prilika za darivanje poklona.

Porodična kompanije Tekijanka u Srbiji posluje pune 33 godine. Sve je krenulo iz mesta Tekija kod Kladova, a sada ova kompanija otvara prodajni objekat u neposrednoj blizini istoimenog naselja u Paraćinu. U sistemu Tekijanke funkcionišu 33 poslovna objekta u šest opština i gradova, a od ove godine poslovanje su proširili na Paraćin i Niš u kojima je zaposleno preko 550 ljudi.