I ove godine veliki broj učesnika na 6. skupu tjuniranih automobila u Paraćinu

I ove godine veliki broj učesnika na 6. skupu tjuniranih automobila u Paraćinu

I pored lošeg vremena 6. Crew competition okupio je veliki broj ljubitelja modifikovanih automobila. Na prostoru bivše kasnarne na 7. julu u Paraćinu nekoliko stotina tjuniranih vozila uz sjajnu atmosferu i jaku muziku.

Za ovaj događaj vlasnici modifikovanih automobila saznali su još pre nekoliko nedelja, a u Paraćin su došli iz svih krajeva Srbije kao i sa Kosova i Metohije.

A na 7. julu automobili brojnih proizvođača sa različitih kontinenata, godišta, boja i kubikaže. Od legendarnih Fića, popularnog Juga do modela Honde, Opela, Subarua, Minija, Wolksvagena, BMW-a, Mercedesa i mnogih drugih. Ovo je hobi koji se voli zauvek, jedan je od zaključaka koji smo dobili u razgovoru sa pojedinim izlagačima.

Bojan Marković predstavnik domaćina je bio prezadovoljan odzivom učesnika, atmosferom i ambijentom u nekadašnjoj kasarni.

Organizator ovog jedinstvenog događaja je Auto klub “Fast Crew Gentlemans” koji je podržao Srpski sportski automobilski savez. Za razliku od predhodnih takmičarskih skupova tjuniranih automobila ovaj je bio poseban jer je ocenjivanje bilo moguće preko online aplikacije. Tom prilikom stručni žiri bodovao je izložene automobile u nekoliko kategorija poput izgleda felni i pneumatika, ozvučenja, spoljašnjeg i unutrašnjeg izgleda