Humanitarna akcija deljenja mladenčića za Jelenu Lazić

Humanitarna akcija deljenja mladenčića za Jelenu Lazić

Svako ko se danas našao u centru grada mogao je da se posluži mladenčićima koje su delile naše sugrađanke, povodom praznika Mladenci. Međutim, ovaj čin bio je i deo humanitarnog karaktera, odnosno prikupljana su novčana sredstva za Jelenu Lazić iz Paraćina, koja se nakon operacije moždane arteriovenske malformacije bori sa posledicama u vidu veoma otežanog govora i hoda.

Kutija za dobrovoljni prilog biće postavljena u centru grada do 18 časova, a nakon toga građani će svoj dobrovoljni prilog kao znak podrške Jeleni moći da ostave u kafiću “Central” gde je od 22 časa organizovana svirka Nemanje Rakića Kipca. Takođe, Jeleni možete pomoći i slanjem SMS poruke sadržine 1625 na 3030.

Jelena Lazić rođena je 1995., a kako bi se u potpunosti oporavila potrebno je obezbediti sredstva za nastavak lečenja koja iziskuju visoke troškove zbog čega je neophodna pomoć svih dobrih ljudi u vidu donacija. Sredstva su joj potrebna za kontinuirane fizikalne terapije, vežbe na lokomatu kao i logopedske tretmane, a cifra koja je neophodna za njeno dalje lečenje iznosi 48 hiljada evra.