Electro Ricambi – rezervni delovi za belu tehniku, rashladne i klima uređaje

Electro Ricambi – rezervni delovi za belu tehniku, rashladne i klima uređaje

Privredno društvo Electro Ricambi d.o.o. specijalizovano je za distribuciju rezervnih delova za belu tehniku, termičke, rashladne i klima uređaje, elektromaterijala kao i proizvodnju papirnih, mikrofiber i platnenih kesa za usisivače. Na tržištu je prisutno od 2015. godine i za kratak vremenski period dostiglo je zavidnu poziciju na domaćem tržištu.

Internet prodavnica pokrenuta je 2015. godine sa ciljem da kranjem kupcu omogući lakši uvid u naš prodajni asortiman i olakša kupovinu. Sa preko 6000 različitih artikala na zalihama težimo da svojim kupcima obezbedimo kvalitetan proizvod uz najpovoljniju cenu. Naš tim je na raspolaganju kupcu za svaki vid stručne pomoći i stručnog saveta, pa tako osim kvaliteta i cene želimo da kupcu obezbedimo i najbolju uslugu.

Uvoznici smo širokog spektra pribora za različite tipove usisivača i jedan od vodećih proizvođača kesa za usisivače. U ponudi imamo preko 800 različitih kesa za usisivače, kako papirnih, tako i mikrofiber.

Proizvođači smo usisivača Elegant, naslednika starog, dobrog usisivača Sloboda Čačak.

Trudimo se da budemo u korak sa tehnološkim inovacijama i korišćenjem B2B i B2C online servisa unapredimo svoje poslovanje i našim kupcima olakšamo kupovinu.

2019. godine pokrenuli smo B2B platformu koja veleprodajnim kupcima olakšava kupovinu kroz detaljan pristup svakom proizvodu, stanju njegovih zaliha, cenom sa iskazanim rabatom, listi obrađenih porudžbina, kreiranih računa, kao i finansijskoj kartici kupca. Sa ponosom možemo reći da smo jedini u Srbiji iz ove branše koji kupcima omogućavaju ovakav vid B2B poslovanja.

Ovakvo efikasno funkcionisanje napredne infrastrukture ne bi bilo moguće bez našeg najvažnijeg resursa, a to su naši zaposleni. Naš tim čine ambiciozni ljudi spremni da u svakom momentu budu tu za kupca i pruže mu potrebne informacije i pomoć.

U ponudi su rezervni delovi različitih svetski poznatih brendova: Gorenje, Candy, Indesit, LG, Beko, Bosch, Samsung, Ariston, Zanussi, Miele, Whirlpool, SKF, Ranco, KYK, IMS, EBM, ACC, Danfoss, Metalflex, Embraco, Eliwell, Magnohrom, Atea, Weiguang, Askoll, EGO, Value.