Najavljena izgradnja igrališta za decu i košarkaškog terena u MZ Gloždak

Najavljena izgradnja igrališta za decu i košarkaškog terena u MZ Gloždak

Ministar državne uprave i lokalne samouprave Aleksandar Martinović obišao je Paraćin u okviru svojih radnih poseta opština širom Srbije. TIm povodom održan je sastanak sa predsednikom opštine Vladimirom Milićevićem i njegovim saradnicima, čija je tema bila realizacija planiranih projekata.

Nakon razgovora sa predsednikom naše opštine,ministar Martinović je najavio i rekonstrukciju ulice Kralja Milutina, koja je jedna od najprometnijih u gradu, a vrednost tih radova projektovana je na 165 miliona dinara.

Predsednik opštine Paraćin Vladimir Milićević rekao je da je ovo veoma značajna poseta za našu sredinu i ovim putem se zahvalio ministru Martinoviću na dolasku. Milićević je za Kanal M rekao da će radovi na izgradnji igrališta i košarkaškog terena otpočeti krajem leta.

Prioriteta je mnogo, kao što je slučaj sa opštinama iz treće i četvrte kategorije, rekao je tokom obilaska MZ Gloždak ministar Martinović. On je dodao da će se Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave potruditi da pomogne Paraćinu na nekoliko nivoa.

Ministar Martinović je ovom prilikom održao sastanak sa predsednikomopštine Paraćin Vladimirom Milićevićem i njegovim saradnicima, a potom obišao i Јedinstveno upravo mesto u zgradi Оpštinske uprave.