Završetak radova u ulici Vladike Nikolaja Velimirovića

Završetak radova u ulici Vladike Nikolaja Velimirovića

Posle više od četiri meseca radovi u ulici Vladike Nikolaja Velimirovića se konačno privode kraju. U toku je postavljanje prvog sloja asfalta, pre čega je urađena kompletna vodovodna mreža. Završetak radova čija je vrednost oko 24 miliona dinara planiran je za desetak dana i tada će ova ulica u dužini od 500 metara dobiti potpuno novi asfalt.

Završne radove u ovoj ulici obišao je i predsednik opštine Paraćin Vladimir Milićević koji kaže da rehabilitacija ove ulice mnogo znači ljudima koji u njoj žive.

Milićević je podsetio na kojim još mestima se radovi izvode u Paraćinu, a nagovestio je neke nove projekte koji nas očekuju naredne godine.

Vladimir Milićević iskoristio je priliku da poruči svojim sugrađanima da je pored poboljšanja putne infrastrukture dovođenje novih investitora jedan od prioriteta u našoj opštini.

Podsećamo da se pored Kajmakčalanske i Vladike Nikolaja Velimirovića radovi trenutno izvode i u ulici Nikole Pašića. U toj ulici će uskoro biti završena postavka nove vodovodne mreže.