Studentkinja Jelena Radovanović dobitnica stipendije kompanije CRH Srbija

Studentkinja Jelena Radovanović dobitnica stipendije kompanije CRH Srbija

Paraćinka Jelena Radovanović, studentkinja 4. godine Rudarsko geološkog fakulteta u Beogradu, na studijskom programu inženjerstvo zaštite životne sredine, sa prosekom 8,92 dobitnica je stipendije kompanije CRH Srbija. Na konkursu koji je raspisala popovačka cementara pravo učešća imali su studenti treće i četvrte godine. S obzirom da je ispunjavala sve neophodne uslove, Jelena je obrazac popunila i poslala na sajt ove kompanije nadajući se pozitivnom ishodu.

Nakon intervjua, Jelena je pet radnih dana provela na praksi u različitim sektorima, upoznavajući se sa poslovanjem i proizvodnjom cementa u Popovcu.

Ova mlada devojka ističe da joj je praksa u CRH bila korisna za njeno dalje obrazovanje i da je to zapravo bila potvrda onog čime bi želela da se bavi u budućnosti.

Jelena je apsolvent i do završetka osnovnih studija ima još 5 ispita. Iako još uvek ne zna gde će upisati master studije, želja joj je da nakon završetka studija radi u Srbiji u nekoj od industrijskih kompanija koja se bavi prosecom proizvodnje. Ipak, ukoliko joj se u budućnosti ukaže prilika za posao u inostranstvu, volela bi da to bude Amerika.