SFS Borac osvojio Super kup opštine Paraćin

SFS Borac osvojio Super kup opštine Paraćin

Trofej osvajaču Super kupa opštine Paraćin pripao je FK „SFS Borac“ koji je u finalu na svom terenu savladao „Napredak“ iz Stubice sa ubedljivih 12:0. Paraćinci su ovom pobedom stavili tačku na jednu sasvim korektnu sezonu.

Iako su oba tima priželjkivala pobedu u finalu Super kupa, nijednoj ekipi ova utakmica nije bila u prvom planu. Stubičanima je prioritet bio opstanak u Međuopštinskoj ligi Jug što su i ostvarili, a trenera Borca Zorana Terzića još uvek brine to da li će njegov klub ostati u Srpskoj ligi Istok.

Finale Super kupa opštine Paraćin je poslednja utakmica u tom takmičenju, a igrače Borca čeka nastavak u drugom. Oni su u sredu 9. juna osvojili kup Pomoravskog okruga, a u finalu su savladali ekipu Morave iz Ćuprije rezultatom 8:2.

Obe ekipe u narednom periodu očekuju odmor i pripreme za narednu sezonu. Predsednik FSOP, Aleksandar Stevanović sledeći veliki fudbalski događaj najavljuje za 27. ili 28. jun kada će u Drenovcu „BSK“ iz Buljana i „Borac 1950“ iz Bošnjana igrati finale Opštinskog kupa.