Rezultati lokalnih izbora prema podacima OO SNS Paraćin

Rezultati lokalnih izbora prema podacima OO SNS Paraćin

Prema podacima Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Paraćinu naši sugrađani su listi „Aleksandar Vučić – Paraćin ne sme da stane“, dali dovoljno glasova da može samostalno formirati lokalnu  vlast. Paraćinski naprednjaci su dobili ubedljivo najveći broj glasova, a o izbornim rezultatima govorio je prvi na ovoj listi Vladimir Milićević.

Milićević je dodao da će naredna vlast praktično nastaviti sa realizacijom već započetih projekata uređenja putne infrastrukture na teritoriji opštine, izgradnju sportskih i dečijih igrališta, a najavio je i izgradnju novog vrtića.

Prema podacima Republičke izborne komisije na parlamentarnim izborima u Paraćinu najveći broj glasova osvojila je lista “Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane” koja je u našoj opštini osvojila 14.569 glasova od ukupnog broja izašlih birača što je 55,78 procenata. Na lokalnim izborima u Paraćinu pravo glasa imalo je 46.396 građana upisanih u birački spisak, a zvanične rezultate koje će saopštiti Opštinska izborna komisija saznaćemo narednih dana.