Predsednik opštine najavio privredni oporavak Paraćina i razgovore sa nekoliko potencijalnih investitora

Predsednik opštine najavio privredni oporavak Paraćina i razgovore sa nekoliko potencijalnih investitora

Opštini Paraćin potreban je privredni oporavak, a njeni predstavnici obavljaju razgovore sa potencijalnim investitorima. Ovo je u sredu izjavio predsednik opštine Vladimir Milićević neposredno pošto je dobio potrebnu većinu na sednici SO za novi četvorogodišnji mandat na čelu naše opštine. Nezaposlenost u Paraćinu je i dalje velika i mora pasti na republički nivo, rekao je Milićević.

Na teritoriji opštine u prethodnoj godini postavljena su četiri nova pešačka i izgrađen je jedan drumski most čijem je otvaranju prisustvovao i ambasador Švajcarske čija je vlada finalanirala ove radove, a nedavno je za saobraćaj zatvoren drumski most u centru grada na čijem će mestu biti izgrađen novi. Asfaltiran je veliki broj seoskih saobraćajnica i nekoliko ulica u gradu poput Kajmakčalanske i ulice Nikole Pašića, izgrađen je amfiteatar sa dečijim igralištem, a u toku su radovi na uređenju košarkaškog terena u Mesnoj zajednici Gloždak.

Podsećamo, Vladimir Milićević ponovo je dobio neophodnu podršku većine odbornika na sednici SO Paraćin koja je održana u sali gradskog pozorišta i poverenje da i naredne četiri godine vodi našu opštinu. Njegova pomoćnica biće Jelena Vidosavljević, a ovom prilikom izglasani su i članovi Opštinskog veća.