Predavanje u paraćinskom RISC-u “Mladi u digitalnom marketingu”

Predavanje u paraćinskom RISC-u “Mladi u digitalnom marketingu”

O visokom rangiranju na Google pretraživaču (SEO) i korisničkom iskustvu na sajtu (UX), kao i o prednostima digitalnog marketinga, govorili su Pavle Šarčević i Aleksandar Perić u paraćinskom Regionalnom inovacionom startap centru. Njihovo predavanje okupilo je veliki broj mladih, a jedan od predavača, Aleksadar Perić preneo je publici svoje iskustvo i naglasio da je za ovu profesiju uvek pravo vreme.

Pavle Šarčević, Senior SEO specialist i Aleksadar Perić, UX Designer i CRO specialist su dva mlada stručnjaka iz Niša koji su gostujući u Paraćinskom RISC-u publici govorio još i o podoblastima digitalnog marketinga koje mogu unaprediti svačije poslovanje. Aleksadar Perić prokomentarisao je najznačajnije prednosti posla u digitalnom marketingu.

Aleksandar i Pavle su okupljenima takođe govorili i o svojim počecima, učenju i o tome kako su nalazili prve poslove. Ovo predavanja bilo je interaktivnog tipa tako da su pristuni mogli da postave još i neka dodatna pitanja koja iz zanimaju. Dikretor paraćinskog start ap centra Aljoša Gligorijević smatra da su ovakva predavanja od velikog značaja za buduće generacije mladih preduzetnika, tako da je naredno predavanja iz oblasti IT-a već zakazano.

U četvrtak, 11. aprila od 18h biće održan meetup-u na kom će David Antonijević i Marko Lukić predstaviti revolucionarnu platformu MatchIT, koja tansformiše procese regrutacije i traženja posla u IT industriji. Svi zainteresovani za ovo predavanje mogu se prijaviti na sajt risc.paracin@gmail.com.