Poziv kompanije Moravacem za prijavu na konkurs „Partnerstvo za budućnost 2023“

Poziv kompanije Moravacem za prijavu na konkurs „Partnerstvo za budućnost 2023“

Četrnaestu godinu za redom Moravacem organizuje konkurs „Partnerstvo za budućnost” i tom prilikom poziva sve neprofitne organizacije, ustanove i udruženja građana da pošalju svoje idejne projekte za učestvovanje na projektu. Kao i ranijih godina, konkurs je otvoren za organizacije/ustanove registrovane na teritoriji opštine Paraćin.

Ovogodišnje teme koje će popovačka cementara podržati su edukacija dece odnosno sve inicijative koje za cilj imaju edikaciju mladih iz oblasti životne sredine, zdravlja, inkluzija i različitost i promocija održivih građevinskih rešenja u cilju upoznavanja mladih sa građevinskom delatnošću.

Druga oblast odnosi se na inicijative čiji je cilj unapređenje zaštite životne sredine u našoj lokalnoj zajednici dok se treća oblast odnosi na rešenja koja se odnose na podizanje nivoa kvaliteta života stanovnika Popovca, Bošnjana, Buljana, Stubice i Zabrege, kaže Zorica Radovanović iz popovačke cementare.

Pojedinačni iznosi su već godinama tri hiljade evra po projektu ali su iz Moravacema odlučili da skoro dupliraju ovu sumu o čemu je takođe govorila Radovanovićeva.

Više detalja o uslovima i ciljevima konkursa zainteresovani mogu pronaći na veb stranici www.moravacem.rs gde se nalazi i online prijava.

Podsećamo, konkurs je otvoren od 3. i traje do 30. aprila ove godine, a rezultati konkursa biće objavljeni 5. juna na društvenim mrežama kompanije i na zvaničnom veb sajtu.