Poseta mališana PU „Bambi“ Radio televiziji Kanal M

Poseta mališana PU „Bambi“ Radio televiziji Kanal M

Deca iz PU Bambi“posetila su danas Radio televiziju Kanal M gde su imali priliku da se upoznaju sa radom naše medijske kuće. Znatiželjni mališani zavirili su u svaki kutak televizije, saznali su kako se pišu vesti, razgledali su proces montaže i realizacije, a najviše im se dopao studio u kome se snimaju emisije. S obzirom na to da su prvi put posetili našu medijsku kuću, mališane smo pitali šta im se najviše dopalo.

Nakon što su se oprobali u ulozi radio i TV voditelja što im se posebno svidelo, najviše pažnje im je privukao montažerski deo posla. Mnogi su nam otkrili da vole da gledaju vesti, neki pak crtane filmove i serije.

Paraćinsku televizuju danas su pored grupa iz gradskih vrtića posetila i deca iz Striže, Raševice i Trešnjevice. Oni su zaposlenima poklonili svoje radove koji su prethodnih dana pravili sa svojim vaspitačicama.

Televizija Kanal M rado otvara svoja vrata svim gostima, ali uvek su nam najdraži oni najmlađi pa je tako je bilo i danas. Mališani iz Predškolske ustanove Bambi“ nagradili su nas svojim osmesima, poklonima i pesmicama. Željni znanja postavljali su nam brojna pitanja i poželeli da nam opet dođu u goste.