Pobeda paraćinskih košarkaša na domaćem terenu protiv ekipe iz Užica

Pobeda paraćinskih košarkaša na domaćem terenu protiv ekipe iz Užica

U uzbudljivom meču drugog kola plej auta, Košarkaški klub iz Paraćina je na domaćem terenu porazio košarkše iz Užica rezultatom 75:61. Simić Ivan, trener paraćinskih košarkaša kaže da su nakon poraza u prošlog utakmici i malo slabije igre protiv kluba iz Čačka, ovoga puta protiv Užica pokazali mnogo veću odlučnost, strpljenje i bolju taktiku što ih je na kraju dovelo do pobede.

Nakon ove utakmica, paraćincima sledi pauza, a prvi meč nakon toga biće protiv kluba iz Požarevca. Rivali u plej autu koji će se boriti za prvo mesto su i „Mladost“ iz Čačka i ekipa iz Užica.

Dušan Janković, trener Užičkog kluba rekao je da je ovo bila još jedna odlična utakmica i da je zaslužena pobeda domaćina, naglasivši da će njegova ekipa u daljem nastavku takmičenja pokazati još bolju igru.

Paraćinci su već na početku utiakmice napravili razliku u reuzultatu koju su tokom utamice održavali. Utakmica je završena sa 14 razlike u plusu za domaćina, tako da su paraćinci slavili još jednu pobedu u Ligi.

Zanimljiv podatak, ovo četvrta godina za redom kako je paraćinski košarkaški klub u prvoj Srpskoj ligi što je značajan uspeh za paraćince. Iako je ova pobeda osigurala ostanak u Ligi, paraćincima predstoji još pet utakmica iz kojih će, kako se nada trener Simić, izaći kao pobednici.