Paraćinski „Tigrovi“ savladali košarkaše Naisa u Bojniku

Paraćinski „Tigrovi“ savladali košarkaše Naisa u Bojniku

Klub košarkaša u kolicima „Tigar“ iz Paraćina ostvario je pobedu nad ekipom KKK „Nais“ iz Niša rezultatom 57:28 na utakmici odigranoj u subotu, 17. oktobra u Bojniku.

Utakmicu su organizovali Opština Bojnik, Sportski savez Opštine Bojnik i Ustanova Sportska hala Bojnik, a u saradnji sa Savezom košarkaša u kolicima Srbije (SKKS) i KKK „Nais“.

KKuK „Tigar“ bio je pojačan sa četiri reprezentativca koji su ovu utakmicu iskoristili za pripreme za naredno Evropsko prvenstvo B divizije koje će biti odigrano u drugoj polovini novembra u Atini. Reprezentativci u redovima paraćinskih tigrova bili su Zoran Jeremić, Draženko Mitrović, Miljan Grujić i Jovica Jovanović, pa je prvi čovek KKuK „Tigar“ i kapiten na ovoj utakmici Nikola Kato imao lak zadatak da predvodi svoj sastav.

„Očekivana je bila kontrola utakmice sa naše strane. Logično, jer je sastav KKuK „Tigar“ bio pojačan reprezentativcima Srbije. Ostaje veliki žal što moj sugrađanin, Filip Jovanović, zbog bolesti nije mogao da bude u sastavu ovde u Bojniku.“ – rekao je predsednik KKuK „Tigar“ Nikola Kato.