Paraćinski Parking servis od danas na novoj adresi

Paraćinski Parking servis od danas na novoj adresi

Na ovom mestu je do pre nekoliko dana stajala tabla paraćinskog Vodovoda, Javnog preduzeća koje je preseljeno na prostoru bivše kasarne na 7. julu. Time su se stvorili  uslovi da zaposleni u Parking servisu pređu u nove prostorije, sada već nekadašnjeg vodovoda. Nova adresa je dobro poznata našim sugrađanima, a to je Adakalska ulica od 5 do 7 u neposrednoj blizini crkve Sveta Trojica.

Novonastala situacija će možda delovati malo zbunjujuće našim sugrađanima koji žele da plate parking ili račun za vodu. Dejan Stojković, novoizabrani v.d. direktora Direkcije za izgradnju, objašnjava na koji način će oni moći to ubuduće da čine.

Direkcija za izgradnju u svom sastavu ima Parking servis, a u njihovoj nadležnosti je i održavanje javne rasvete ali i održavanje u upravljanje putevima i ulicama na teritoriji opštine.

Novi v.d. dir. Direkcije za izgradnju Dejan Stojković na ovu funkciju dolazi sa pozicije člana nadzornog odbora ovog javnog preduzeća. Na novo radno mesto stupio je pre oko mesec dana.