Omladinci FK „Jedinstvo“ privode kraju sjajnu sezonu

Omladinci FK „Jedinstvo“ privode kraju sjajnu sezonu

Za dobru formu i zadovoljavajuće rezultate koje u ovoj sezoni ostvaruju seniori FK „Jedinstvo“ u velikoj meri je zaslužna omladinska selekcija ovog kluba. Momci koji će u budućnosti zaigrati za zelene vredno treniraju kako bi najbolji pojedinci nastupom za seniorski sastav u budućnosti pomogli svojim starijim kolegama. Paraćinsko Jedinstvo trenutno zauzima 6. poziciju na tabeli Omladinske lige Istočne Srbije. Iako najmlađa ekipa u prvenstvu, čiju većinu čine igrači rođeni 2004. godine, prikazuju veoma kvalitetnu igru i ostvaruju sjajne rezultate.

Dvadesetsedmogodišnji trener omladinaca FK „Jedinstvo“ Aleksandar Jovanović ponovo se nalazi na ovoj poziciji od avgusta prošle godine i od tada ima jasan cilj kome omladinci teže.

Trener „zelenih“ kaže da klub gaji napadački stil igre i da je zadovoljan mentalitetom svoje ekipe na terenu.

Do kraja sezone ostale su još četiri teške utakmice, jer će se u poslednjem i predposlednjem kolu omladinci Jedinstva sastati sa liderom na tabeli iz Jagodine i drugoplasiranom ekipom „OFK Radnički“ iz Niša. Sledeću utakmicu igraju kod kuće protiv ekipe „Kopernikus Železničar“ iz Niša koja se trenutno nalazi na četvrtoj poziciji, 6 bodova ispred „zelenih“.